Online coaching traject.

Ben je op zoek naar een manier om gezond en bewegingsvrij te kunnen musiceren? Dan is een coachtraject voor jou als musicus een goede stap. Dit kan prima online. Jij kan in je eigen omgeving werken aan jouw lichamelijke en mentale balans.

Dat betekent dat jij leert om met minder energie meer resultaat te halen. Natuurlijke bewegingspatronen zorgen voor lichaamsbalans en comfort in jouw instrumentale techniek. Blokkades worden opgeheven waarmee blessures verdwijnen en worden voorkomen. Er komt ruimte om vrijuit je muzikaal te kunnen uiten. Sta jij op het podium? Dan is gezond musiceren eveneens een mooie weg naar podiumplezier.

Het is mijn passie om musici te stimuleren lichaamsbewust te musiceren. Waarom vind ik dat belangrijk?

In mijn praktijk zie ik, wat lichaamsbalans en een natuurlijke manier van bewegen, in het musiceren doet. Ik zie het effect op de instrumentale techniek en hoor de verandering in de toonvorming. Ik zie musici die met lichamelijke pijnklachten spelen, of na het spelen pijnklachten ervaren. Dat heeft impact op datgene wat ze het liefste doen, namelijk muziek maken.

Ik zie musici die meer uit zichzelf kunnen halen, als ze niet door vervelende, vaak (on) bewuste gedachten geplaagd worden.

In de coaching sessies ervaar ik kippenvel momenten, wanneer ik in de klank hoor dat blokkades zijn verdwenen. Met een gezonde manier van musiceren is er comfort en gemak in de muzikale vaardigheden. Het ziet er zogezegd gemakkelijk en natuurlijk uit. En zo klinkt het ook.

Wanneer ik hoor dat een musicus zich volledig kan uiten in de muziek, dan raakt mij dat. Ik gun iedereen dit pure plezier van muziek maken, zonder enige belemmering.

Geef je gerust op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zie ik jou online?