Ebook

Lichaamsbewust musiceren

Is muziek maken belangrijk in jouw leven? Vind jij ook dat pijnklachten en negatieve gedachten spelbrekers zijn? Neem klachten dan niet voor lief, maar ga ze te lijf.
Laat jouw passie de boventoon voeren.

Een gids

Dit ebook is een gids om mee aan de slag te gaan. Je pakt het erbij wanneer je tegen fysieke en/of mentale blokkades aanloopt. Het is geen boek wat je een keertje doorleest en weer weglegt.

Eye-openers

Dit doe-boek helpt in de ontwikkeling naar vrij musiceren. De eye-openers brengen bewustwording. Je krijgt inzicht, in hoe jij beweegt en wat jij denkt, tijdens het musiceren. Je gaat steeds dieper ervaren wat het betekent om vrij te kunnen musiceren. Jij bent namelijk heel goed in staat om jouw eigen balans te vinden wanneer jij daarvoor de juiste “tools” in handen hebt.

Introductie training

Met de introductie training ga je nog een stapje verder. Deze training is een video met prachtige sheets van beeld en geluid, waarin we ook samen aan de slag gaan met een ontdekkende oefening. Om jou te stimuleren echt de stappen te zetten op weg naar gezond en vrij musiceren heb ik een speciale aanbieding gemaakt. 

Online training

Het ebook en de introductietraining zijn een onderdeel van de online training. Natuurlijk begrijp ik dat je eerst meer wilt weten wat een intensievere training voor jou kan betekenen. Daarom is het ebook en de introductietraining ter kennismaking verkrijgbaar. Je gaat met dit boek zeker zelf ook stappen zetten.

Contact

Locatie

Zevenhuizen (ZH)